Velkommen til Lau Date!

Hej mit navn er Lau, og jeg vil gerne hjælpe dig med at blive bedre til at date.

Derfor har jeg lavet den her blog, hvor jeg vil komme med en masse dating tips og tricks. Jeg vil også komme med bud på de bedste gaver, spisesteder og alt muligt andet, som du kan bruge, når du begynder at date en ny. Også vil jeg selvfølgelig også anmelde datingsider, apps og alt hvad der ellers hører til. Lau Date er din komplette dating guide, og glæder mig til at hjælpe dig.

Hvem er jeg?
Jeg hedder Lau, og af hensyn til mit privatliv, vil jeg gerne holde en del information omkring hvem jer er, for mig selv. Så er der ikke tidligere dates, som bliver kede af, at jeg skriver lidt om dem. 😉

Men jeg er 22 år og læser på universitet. Også har jeg været single i en del år, og vil gerne dele ud af mine erfaringer BÅDE DE GODE OG DÅRLIGE.

Jeg glæder mig til at lære dig en masse om dating!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *