8

Vær glad for private label kosmetik og andre pigeting

Velkommen til bloggen, læser! I dag vil jeg som lovet gerne give jer nogle tips på forskellige ting I kan gøre for at imponere pigerne derude. Disse ting er i hvert fald nogle ting jeg med tiden har haft rigtig stor succes med, så jeg skal ikke se hvorfor det ikke skulle kunne fungere for jer. Dog er piger meget forskellige, så man bliver naturligvis nødt til at vurdere hvad pigen er for en slags, og om hun kan lide det ene eller det andet før man bevæger sig ud i de helt store scoretricks, som I må få en anden dag, men her er i hvert fald nogle små ting I kan tænke på når I dater.

 

Make up er vejen frem

En af de ting jeg har fundet ud af med mine damer er, at private label kosmetik er noget rigtig mange kvinder er vildt glade for. Jeg forstår det ikke helt, men sådan er det åbenbart også. Selvfølgelig er der også faldgrupper, hvor det skal være det ene eller det andet, men netop dette fungerer rigtig ofte for mig, når jeg køber en lille gave

 

Lyt, ikke tal

De fleste piger er utroligt glade for at snakke, så du bliver nødt til at pakke snakketøjet lidt væk når I er ude på date, så der bliver plads til at kvinden kan snakke. Selvfølgelig skal du ikke lade være med at sige noget overhovedet, men virkelig, det er vigtigt at du lader hende føre ordet, for ellers kan hun hurtigt komme til at synes du er for selvfed og kun vil høre på din egen stemme.

 

Tag på en flot restaurant

En anden ting, som virkelig fungerer hver eneste gang er, at alle piger er sindssygt glade for at føle sig lidt prestigefyldte. Dette kan man få opfyldt for dem ved at tage dem med på en rigtig fin restaurant, eller bare et sted som ser super autoriseret ud i hvert fald – undgå under alle omstændigheder at byde dem på en pizza eller kebab. Det kommer til at virke som om du er fuldstændig ligeglad med hende!

 

Jeg håber I kunne bruge dette – der skal nok komme meget mere. Hav en dejlig dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *