fjernstyrede biler

Utroligt barnlig date med fjernstyrede biler og legetøj

I dag skal I alle høre om en date som viste sig at gå hen og blive lidt af en børnefødselsdag. Når man går på en date så håber man ikke ligefrem at man skal til en fødselsdag for små børn, vel? Det var nu heller ikke helt præcist det, der skete, men det var altså lidt noget i stil med det. For jeg havde nemlig snakket med en kvinde på det seneste som viste sig at være helt vildt moden af sin alder at være. Hun var faktisk kun 26, men hun havde nået utroligt meget i de få år efter hun var færdig med sin uddannelse. Den historie må I lige få en anden dag.

 

Vent hvad… børn?

Vi besluttede os så for at aftale en dag hvor vi begge kunne mødes, hvilket så kom til at blive hos hende. Jeg vidste ikke rigtigt hvad der kom til at ske, men jeg så i hvert fald frem til en moden date med en masse voksen hygge. Det blev så ikke lige hvad jeg havde regnet med. Jeg ankommer nemlig hjem til hende og så er der ellers gang i hyggen med hendes BØRN. Hun havde seriøst ikke sagt noget som helst om at hun havde børn, så jeg blev virkelig overrasket. Hun havde sig to drenge og en pige, hvilket virkelig er imponerende efter så kort tid.

fjernstyrede biler

Better luck next time

Jeg endte med at skulle finde mig i at lege med hendes børns fjernstyrede biler og deres legetøj imens hun sad og kiggede på i sofaen. Det var seriøst ikke det jeg havde regnet med da jeg så frem til en rigtig god og moden date for voksne. Måske hun i det mindste lige kunne have lavet noget lækkert mad? Nej, det kunne hun så ikke. Bedre held næste gang, Lau – hav en rigtig god dag, så meget der nu er tilbage af den alle sammen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *