billede 5

Ufatteligt søde sommerkjoler i Spanien

Venner og veninder, velkommen tilbage til min blog! Jeg har haft den mest fantastiske sommer, og den skal I selvfølgelig høre om lige nu! Dette har selvfølgelig også betydet at jeg kun et par gange om ugen har været i stand til at lægge nye blogindlæg op. Så jeg håber selvfølgelig ikke jeg har været jer til for meget besvær, men nu er jeg i hvert fald tilbage til at kunne opdatere jer hver eneste dag. Men lad os komme til sagen – min sommer!

 

Super søde bartendere

Den har været fuldstændig uforglemmelig. Først var jeg en uge afsted til Sunny Beach med mine piger, hvor vi ikke lavede andet end at snakke med lækre fyre og drikke os fuldstændig i hegnet om aftenen på de forskellige klubber, som for eksempel Den Glade Viking. Der var virkelig også nogle søde bartendere som vi hurtigt blev rigtig gode venner med.

 

Afslapning ved stranden

Vi brugte også meget af vores tid på Sunny Beach på at slappe af ved stranden når vi havde været ude på druk aftenen før. Der er altså ikke noget bedre end en rolig sandstrand med det lækreste blå og klare vand, med en stille bas i baggrunden fra et eller andet Pitbull hit, naturligvis.

 

Vi var også i Spanien

Men jeg har selvfølgelig ikke kun været på Sunny Beach. Jeg var også i Spanien med min mor, hvor I slet ikke fatter hvor mange helt vildt søde sommerkjoler jeg fandt. Jeg rev dem nærmest ned fra hylderne på de forskellige markeder vi var på. Hvis jeg kunne få et ønske opfyldt lige nu ville jeg virkelig gerne bare tilbage, eller i det mindste bare finde et sted hvor jeg kunne finde nogle kjoler i stil med dem.

 

Det var egentlig kort sagt min sommer på skrift, så jeg håber I nød at læse med – det har i hvert fald været min fornøjelse at skrive til jer. Vi ses snart, alle sammen. Hav det godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *