depeche tasker

Ud og kigge på depeche tasker og fine restauranter

Velkommen tilbage til bloggen alle sammen! Som sædvanligt har jeg været på min evige jagt efter kærligheden, og det er selvfølgelig ikke noget nyt at det ikke går helt ligeså godt som man kunne håbe på. Men jeg har egentlig efterhånden affundet mig med at jeg bare har det lidt sværere end normale mennesker lige på det her punkt, og sådan er det jo sådan set bare. I hvert fald vil jeg lige i dag fortælle jer om en date jeg var på forleden hvor det var lidt ud over det sædvanligt.

 

Hun var ikke klar til at tage afsted

Det bliver ved med at overraske mig at jeg kan blive ved med at finde enormt mærkelige dates gang på gang. Denne gang havde jeg egentlig en aftale med en pige, som lod til at virke super sød, om at vi skulle ud og have noget lækkert at spise, og bare rende lidt rundt i byen og hygge os lidt. Sådan blev det dog ikke lige helt rigtigt. Derimod da jeg kom for at hente hende var hun ikke klar til at tage af sted. I stedet bad hun mig om at komme med indenfor, hvor hun kunne vise mig en stor samling af depeche tasker. Det var ikke lige den form for start på date jeg havde håber på eller regnet med.

depeche tasker

Fra Noma til Mac D

Omsider blev hun klar til at tage af sted, efter jeg havde hørt en lang række historier omkring hendes elskede tasker. Det viste sig så at hun var lidt af en luksuspige og gerne ville på en eller anden rigtig fin restaurant. Selvfølgelig havde jeg et par stykker i ærmet, men jeg orkede på samme tid heller ikke rigtigt at bruge en helt masse penge på en pige som jeg i virkeligheden ikke interesserede mig for. Vi endte derfor med at tage på mac donalds hvor hun gav. Kæmpe fejltagelse at tage på den her date…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *