4

Træpiller Tyskland… Kan du ikke snakke om noget andet?

Hejsa alle sammen, og stort velkommen på min blog. Igen har jeg været på date, og deler som sædvanligt lige oplevelsen med jer. Selvfølgelig kan jeg endnu en gang garantere jer for en super akavet historie der igen ikke lige gik som man kunne have turdet at håbe på. Hvis jeg for eksempel siger de to ord træpiller Tyskland, hvad er så i virkeligheden lige det første der popper op i jeres hoved? Nej vel – ikke vildt meget… Men ja, nu skal I altså høre hvorfor omdrejningspunktet af hele vores date netop var dette.

 

Prøve noget utraditionelt

Først og fremmest skal det siges at jeg denne gang prøvede noget lidt utraditionelt fra hvad jeg i hvert fald var vant til. Jeg er jo normalt super glad for helt fuldstændig danske piger, men nu havde jeg altså brug for noget forandring. Indtil videre havde jeg jo ikke været så heldig med de danske piger, så jeg fandt en tysk pige til en fest jeg var til for noget tid siden, og besluttede mig så for at skrive til hende. Det viste sig så at det måske havde været en bedre ide bare at lade være, eftersom hun ikke kunne lade være med at snakke om en enkelt ting hele aftenen…

 

Stop nu, please

Efter hun havde plapret løs om Træpiller fra Tyskland blev jeg nødt til at stoppe hende, og forklare hende det bedste jeg kunne, at jeg virkelig ikke længere behøvede at høre mere om de urimeligt kedelige emne, og om jeg ikke måtte skifte emnet. Det viste sig så at hun også var blevet lidt træt af at snakke om det, men det gjorde ikke så meget ved at det havde været en kæmpe fiasko at være på date med hende… Det var alt herfra. Jeg tror ikke jeg skal snakke med flere tyske piger i den nærmeste fremtid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *