mobildiskotek

Til Julefrokost med en rigtig Tonni tøs

Halløj derude, piger, drenge, mænd og kvinder! Jeg håber I alle har haft en fantastisk uge indtil videre, for jeg kan godt love jer for at min har været lidt interessant. I går var jeg nemlig til Julefrokost som en af mine venner havde arrangeret, hvor han havde lejet en gut der kom og spillede. Selve dj’en var egentlig ganske udmærket, men jeg følte at udvalget af tøser var lidt vagt. Jeg besluttede mig derfor for at kigge telefonbogen igennem for at se om jeg ikke kunne finde lidt godter der kunne komme med til festen.

 

Kigger telefonbogen igennem

Efter at have kigget ret langt ned i telefonbogen fandt jeg endelig en pige som kunne være kvalificeret til opgaven. Hun spurgte om jeg mente at vi skulle på en date, og så sagde jeg egentlig bare til hende; at det kunne vi da godt sige det var. I hvert fald sagde hun til mig at hun ville tage af sted med det samme. I en times tid gik jeg og glædede mig til at se hende. Det var en gammel veninde fra efterskolen, som jeg egentlig altid gerne havde villet komme i kanen med, men den var aldrig rigtig gået, jeg krydsede derfor bare alt der kunne krydses for at hun stadig så godt ud.

mobildiskotek

Endelig dukker hun op

Senere på aftenen skriver hun til mig at hun har nået destinationen, så jeg går ud for at finde hende. Det viser sig så at den her pige, som plejede at være top notch, en pige alle drengene ville have fat i, men det havde godt nok ændret sig. Hun var blev en rigtig tonni, da hun nok lige selvfølgelig kom kørende på hendes scooter, og hun havde også fået farvet dele af sit hår sort og pink. Det var super akavet og mærkeligt at se hende, for hun havde godt nok ændret sig. Resten kan I nok gætte jer til…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *