7046fe12fdbfb1beab45849ff6910871

Tandlæge Østerbro – din fortrukne tandlæge

Er du på udkig efter at få et tilfredsstillende tandsæt, som du kan vise frem i offentligheden? Tandlæge Østerbro tilbyder en unik service og lader sine kunder gå væk med et smil på læben. Tandkunsten er i topklasse og alle detaljer er udført ned til mindste detalje.

Positive resultater

Efter anbefaling fra en ven, har jeg selv benyttet mig af denne tandklink, og havde en positiv fornemmelse i kroppen, da jeg forlod stedet. Jeg er begejstret over det resultat, der følger. I gennem livet har jeg haft problemer med mine tænder, men efter et besøg hos Tandlæge Østerbro har det ændret sig. Jeg har ikke længere problemer med smerter, når jeg skal spise mad eller andet som tidligere havde indflydelse og skabte komplikationer for mig. Mange har også efter mit besøg komplimenteret mine tænder, hvilket har haft indflydelse på, at jeg derfor deler dette med jer nu.

En forfærdelig smerte

Jeg kender ikke noget værre end at have problemer med mine tænder, det påvirker ens humør og lyst til næsten alt. Jeg ved, at jeg ikke er ene om dette og vil derfor anbefale alle jer, der også har problemer med tænderne, at taget et smut forbi Tandlæge Østerbro, de kan med garanti hjælpe dig. Der findes mange tandlæger i Danmark, som sjusker med deres arbejde, hvilket ikke er acceptabelt, da de arbejder med noget af det mest dyrebare, der er at finde på kroppen. Dette er dog en udtagelse for Tandlæge Østerbro!!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *