matrix-trampoline-2

Tag ud og hoppe på airtrack eller trampolin

Når man er ude og date aller første gang er det altid smart at lave et eller andet man kan have det sjovt med, i stedet for at man sidder på en eller anden halv kedelig date hvor man sidder og drikker kaffe eller sådan noget. Det kan hurtigt blive meget tørt og man lærer for alvor ikke rigtig personen at kende hvordan de er i virkeligheden når man har det sjovt. Og er det ikke det vigtigste når man er på en date? At man finder ud af at man kan have det sjovt sammen eller ej. Det kan f.eks. gøres ved at tage ud og hoppe på airtrack eller trampolin eller sådan noget i den dur.

 

Lær hinanden at kende

Der er ikke noget der tvinger en til at gøre det ene eller det andet, men jeg har efterhånden været så mange dates at jeg godt ved hvad det kræver for at det er en god date. Det handler altså bare om at man skal lære hinanden at kende på en alternativ måde i stedet for the same old same. Hvis du gør sådan noget for en pige eller kvinde, vil hun helt sikkert også tænke ’waow han gør faktisk noget ud af det’. Frem for den sædvanlige kaffedate som er let at planlægge.

 

Læg arbejde i det

Der må gerne ligge lidt arbejde bag det, så hun faktisk ved at selve daten betyder noget for en, og så vil hun have lidt lettere ved at falde for dig. Hvis man bare følger de steps jeg nu giver en gang imellem, tager det til sig, så er jeg sikker på at man kunne blive en rigtig date-ekspert. Men jeg har egentlig ikke mere at sige for nu, så jeg håber I vil tage det til jer, og prøve jer ad med lidt eksperimenterende ting og sager. Tro mig, det virker – og I vil ikke fortryde det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *