OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Star Wars og SEO er åbenbart en god kombination

Venner og veninder. Bekendte og ikke bekendte. Jeg vil gerne byde jer velkommen til min blog! Som nogle af jer nok er ganske klar over er jeg måske lidt af en freak, når det kommer til Star Wars, og ja, det er derfor at jeg skriver så korte sætninger nogle gange, for at gøre det lidt intenst og spændende. Men i dette blogindlæg vil jeg ikke fortælle jer noget der er i nærheden af Star Wars. Ingen lyssværd og ingen rumskibe. Til jer fans, så beklager jeg selvfølgelig. Men der er noget jeg har på hjerte, som jeg virkelig har behov for at fortælle jer alle sammen.

 

Jeg blev ret hurtigt fanget af idéen

Det er nemlig om en ny opdagelse jeg har gjort mig her på det sidste. Jeg var til en tegneseriemesse i Köln forleden, hvor jeg mødte nogle super interessante gutter. De vidste en helt masse ting om de forskellige karakterer i Star Wars så jeg var selvfølgelig helt vildt hooked på at de skulle være mine venner. Det viser sig så at de har deres egen virksomhed hvor de arbejder med noget der hedder SEO, som faktisk var helt vildt interessant. Jeg fangede aldrig helt den endelige pointe med arbejdsmetoden, men det lød i hvert fald til at gå rigtig godt for dem, og de formåede da at få mig til at tænke på noget andet end tegneserier og popcorn.

 

Nu skal jeg tjekke op på det

I hvert fald fortalte de her gutter at SEO var noget der handlede om at optimere søgninger på internettet. Altså så når folk søgte på et eller andet bestemt, så ville der dukke nogle særlige ting op. Det var egentlig rimelig meget det jeg fik med bag idéen. Det var helt vildt spændende og jeg vil uden tvivl tjekke op på hvordan og hvorledes det her fungerer. Heldigvis fik jeg et telefonnummer på en af drengene, så det får jeg rig mulighed for. I hører nærmere fra mig. May the force be with you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *