Screen Shot 2015-12-11 at 11.03.17

Spinning Ringe er en start på et eventyr…. med dig!

De fleste af os kender branded Spinning Jewelry, som laver Spinning ringe. Rigtig mange af os har set deres navn, deres logo eller hørt om dem, når man har været nede hos Guldsmeden.

Men hvad har dette at gøre med dating, tænker du højst sandsynligt nu.

Det smarte ved Spinning Ringe er at man altid kan give 1 mere. Fundamentet bag Spinning Jewelry, er at man kombinere flere ringe, og dermed sammensætter sit eget unikke design, og derfor er det oplagt at give en Spinning Ring på første date – Fordi det er starten på et eventyr imellem dig og hende.

Screen Shot 2015-12-11 at 11.03.31

Der er 2 scenarier som kan udspille sig.

  1. Du har været på date med pigen et par gange, og beslutter dig for at give hende en gave. Her giver du hende en Spinning ring, men efter et par uger finder du ud af at hun ikke var den rette, og du har givet hende en ring som koster imellem 200-600,-.  Det er til at leve med.
  2. Du har været på date med pigen et par gange og beslutter dig for at give hende en gave. Her giver du hende en Spinning ring, og jeres forhold fortsætter i mange år endnu. Hver gang der er en bestemt begivenhed giver du hende en ny Spinning Ring. Det betyder at de Spinning ringe som du giver hende ikke længere blot er noget materielt, men derimod et symbol på jeres: 3. date, årsdag, bryllupsdag, Den dag i flyttede sammen osv.

Screen Shot 2015-12-11 at 11.03.07

Hvis vi kigger på scenarie 2, så vil hun altid huske tilbage på de gode stunder, når hun kigger på de smukke Spinning ringe, som hun altid vil bære på sine fingre, fordi de betyder meget for hende, og du har også gjort opmærksom på at de beskriver begivenheder, som betyder meget for dig.

Spinning Ringe er altså en sikker vinder hver gang.

Rigtig god jul, hvis i ikke hører fra mig senere, da jeg har vildt travlt op imod julen – Vi skrives! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *