3

Speeddating på min efterskole på Bornholm

Hej alle sammen! Nu lover jeg jer, at det her bliver mit sidste oplæg for i dag, for nu må I efterhånden også være godt trætte af at høre på mig – eller hvad? Men I skal alle sammen høre om et sindssygt spændende arrangement jeg snart skal til på min gamle efterskole på Bornholm! Efter mange af mine gamle lærere har bemærket at jeg er begyndt at beskæftige mig meget med dating for begge køn, og mange af eleverne på skolen, som snart skal til at begynde at lære hinanden at kende, også er bekendte med hvem jeg er. Det er jeg egentlig lidt overrasket over. Jeg troede størstedelen af mit publikum var den ældre målgruppe, men de unge er da en ligeså stor fornøjelse at dele tips og historier med!

 

Foredrag for eleverne

Jeg har nemlig fået lov til at komme ud og bruge en hel dag med eleverne. Først og fremmest har jeg lovet skolen at holde et kort foredrag om hvem jeg er, og hvorfor jeg laver hvad jeg laver. Jeg glæder mig super meget til at se nogle reaktioner fra eleverne, og finde ud af, hvad de synes om mig. Der er forhåbentligvis nogle af dem der har nogle spørgsmål til mig, for det er jo altså bare så mega træls når man er færdig med et foredrag og der ikke er nogen der sidder tilbage med en hånd i vejret – det er bare federe når der er spørgsmål.

 

En ekstra aktivitet!

Udover at jeg vil holde et lille foredrag har jeg planlagt for eleverne at de skal ud på noget speeddating, for at blive rigtig familiære med hinanden. Det tror jeg kommer til at blive en helt vildt sjov oplevelse, og er jo også en aktivitet som er meget bundet med det, jeg går og laver. Hvem ved – det kan jo være der er nogen der går hen og bliver helt glade for hinanden. Jeg ville da ikke have noget imod at have været Amor med bue og pil for efterskolebørn – jeg elsker dating!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *