Karat24 - Smykker

Smykker fra Karat24

Hej. Hej har den seneste tid ledt efter et smykke som man enten kan have på til en hyggelig date eller afslappende aften med veninderne. Jeg har ledt på nettet og er faldet over en del sider som sælger smykker, men specielt en hjemmeside vakte min interesse.

Karat24 – Smykker

Webshoppen har et stort udvalg af smykker fra mange forskellige brands som Aagaard, Lund Copenhagen, Spinning Jewelry, Von Lotzbeck, Bykranz, Frost by NOA, Spirit Icons mm. Karat24 er blandt landets førende smykke webshops, og landets største forhandler på nettet af Spinning Jewelry.

Det som skiller dem ud fra konkurrenterne er deres unikke historie og den personlige og tætte betjening. Derudover har de en hurtig og billig levering.

Karat24 smykker er meget pæne og elegante, samtidig er prisen billigere end fysiske butikker, da de sælger direkte fra leverandørerne. Så alle omkostningerne forbundet med fysisk butik har vi sparet, så du kan få den laveste pris som muligt.

De har også et stort sortiment af smykker hvor de sælger både armbånd, øreringe, ringe, vedhæng, halskæder, forlovelses- og vielsesringe mm.

Karat24 – tryghed og personlig betjening

For Karat24 er det vigtigt at du føler dig tryg når du handler på vores webshop. De tilbyder en del fordele hvis du vælger dem bl. a. personlig betjening, 1-3 dages levering, professionel rådgivning, 90 dages returret, gratis gaveindpakning, bytning til den rigtige størrelse mm. Derudover er alle  smykker nikkelfrie.

Hjemmeside – overskuelig og brugervenlig

Hjemmesiden er meget nem at navigere rundt i og man danner sig hurtigt et overblik over siden. Samtidig er hjemmesiden overskuelig og virker spændende med nye tiltag og produkter løbende. fx. har de i  denne uge en gratis gave med i alle ordrer uanset pris.

Dette var dagens indlæg omkring smykker, håber i nyder at læse med. Velkommen til alle nye læsere på bloggen, Fortsat god dag allesammen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *