10702191_994004783958798_1194817629787054851_n-1440x564_c

Sliders København smagen af rigtig mad

Hej dejlige madelskende læsere, her følger et indlæg der vil falde i jeres interesse.

Først vil jeg lige opdatere jer med hvad jeg har beskæftiget mig med den sidste rum tid. Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har smidt et oplæg og jeg føler, det er på tide, at jeg vender stærkt tilbage. På det sidste har jeg egentlig ikke foretaget mig det store. Jeg har hængt ud med mine venner, været på et utal af date’s (hvilket jo er normalt) og smovset en masse lækkerier. Jeg tror at jeg har taget lidt på, men jeg kan jo ikke komme udenom min store forkærlighed til søde sager og lækker mad. Det er også en pestilens af flytte til storbyen. Man er konstant omringet af lækre restauranter der tilbyder et unikt sortiment af mad.

Sliders i København

Det er for en madelsker som jeg ulideligt at flytte ind til midtbyen. Jeg er konstant omringet af mad. Specielt er en af mine favoritter en af de nyåbnede restauranter der hedder Sliders. Sliders København er et stort hit i centrum og blandt københavnerne. Sliders tilbyder et udvalg af lækre burger med et anderledes koncept på anretningen. Det er muligt at bestille side orders hvilket indebærer fritter med mere. Sortimentet sliders tilbyder fåes oven i købet til en billig pris, hvilket gør det overskueligt for næsten enhver at investere penge i. Det er muligt at bestille take away, så man medbringe lækkerierne hjem på sofaen.

Jeg takker for jeres opmærksomhed ved at læse dette indlæg. Jeg håber at alle mad elskere kan benytte dette lille tip og overvejer at tage det i brug. Jeg anbefaler i hvert fald denne restaurant. Selv har jeg fået den anbefalet af en flok venner, og det er nærmest blevet en tradition at medbringe take away fra Sliders, når jeg mødes med den venneflok.

Fortsat god dag til alle derude!!

Knus Lau :)))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *