home-office-595476_960_720

Skoleudflugt til Webbureau København

Hvad så venner! Hvis du sidder og læser dette på nuværende tidspunkt ved du med sikkerhed, at du læser på danmarks fedeste blog. Det er selvfølgelig den gode gamle dreng der gang på gang vender tilbage til jer med nyheder om den verden vi alle omringes af og befinder os i. Selvom du muligvis efterhånden er ved at være en anelse træt at skole da ferien nærmer sig mere og mere, kommer det her oplæg altså til at være lidt skolerelateret – men frygt ej, det er selvfølgelig den fedeste del af skolen: Udflugter! Hele min årgang var i går på udflugt til København som alligevel er lidt af en ‘big deal’ for en forsamling unge bonderøve som os!

Den dag handlede det om marketing

Det viser sig at vi skal besøge et webbureau i København som beskæftiger sig med søgeoptimering. Når man lige hører om det første gang er det nok ret svært at forstå, men jeg fik ihvertfald med at det havde et eller andet med google at gøre – mere forstod jeg ærlig talt ikke. Men ihvertfald var det faktisk ret spændende. De kunne fortælle en helt masse om online markedsføring, og jeg må erklære at jeg alligevel fik en på opleveren, da jeg oplyst vendte hjem mod det jyske igen.

Det gav mig blod på tanden

Besøget var faktisk så inspirerende at det gav mig blod på tanden til at gå ind i noget i stil med denne branche, når jeg nu engang bliver færdig med folkeskolen, og får gennemført gymnasiet. Om jeg så skal have mig et sabbatår før jeg går i gang med noget andet, må jeg tage til den tid. Alt det her med at man kunne nå ud til folk på en måde som ‘normale’ mennesker som os ikke rigtigt ville forstå, fangede mig virkelig. Det bliver ikke sidste gang i kommer til at høre fra mig når det kommer til online markedsføring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *