Sif Jakobs

Sif Jakobs – Enhver piges drøm!

Hej Allesammen! – Jeg håber at i har haft en SUPER GOD jul, og er kommet godt ind i det nye år – Det er jeg ihvertfald. I mit sidste indlæg skrev jeg omkring smykker, og det vil jeg gøre igen idag – Det skyldes at jeg har gjort en spændende iagtagelse, blandt de smykker som hedder Sif Jakobs.

Jeg ved ikke om jeg er den eneste som har lagt mærke til det, men både i smykkeforretninger, samt boligforretninger, er mængden af smykker fra Sif Jakobs steget helt vildt, da man ser dem flere og flere steder. Flere af de dates jeg har været på i 2015, har flere piger også enten haft Sif Jakobs smykker på, eller snakket om at de ønskede sig dem.

For sjov valgte jeg at sende en besked ud til flere af mine veninder, og de valgte allesammen at rose dette smykke-brand til skyerne! – Utroligt men ikke en eneste af dem jeg skrev til, valgte at skrive at de ikke kunne lide smykkerne fra Sif Jakobs. Der må altså være noget over det.

Det som typisk karakteriserer smykkerne fra Sif Jakobs, er at de er skinnende, iøjefaldende og har zirkona-sten over det hele. Smykkerne er oftest enten lavet i sølv eller guld.

Jeg har dog tænk meget, om denne viden indenfor smykker, på nogen måde kan hjælpe mig når jeg er på date – Min eneste tanke indtil videre er at man kan dreje samtaleemnet ind på smykker, og her begynde at rose Sif Jakobs, hvilket højest sandsynligt vil være en fælles interesse, da min test har vist sig at langt de fleste piger er vilde med dette brand.

Har du nogen idéer til hvordan man kan bruge det som en styrke overfor pigen, når man er på date? Skriv gerne i kommentarfeltet, og lad mig høre.

Velkommen til Laudate anno 2016 – Vi SES!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *