secondhandleisure sælg brugt tøj

Secondhandleisure – Sælg brugt tøj

Hej. Vil du gerne tjene penge på dit brugte tøj? Så har du muligheden for det gennem internettet. Mange mennesker har en del brugt tøj i skabene som aldrig bliver brugt mere. Enten fordi det er blevet for småt eller fordi du har brugt det en gang til at date eller noget helt tredje.

Dette indlæg handler om salg af brugt tøj gennem en webshop som sørger for kontakt mellem køber og sælger.

Secondhandleisure

På siden Secondhandleisure.dk kan du nemt sælge dit brugte tøj gennem deres online webshop. De har sørget for en platform så du uden besvær kan sælge ud af dit brugte tøj som du ikke bruger. Det er en win-win situation hvor du kan tjene penge på dit brugte tøj, samtidig med at tøjet sælges videre så andre kan få gavn af det.

Derudover er det bæredygtigt og hjælper miljøet, da man i stedet for at smide det ud sørger for det bliver genbrugt. Fremgangsmåden er at man udfylder et skema som er på hjemmesiden under “sælg dit tøj”, her skal man beskrive den vare man gerne vil sælge. Herefter vil man modtage en mail, hvis siden ønsker at sælge tøjet. Grunden til de ikke vil kan være at det ikke er i fint stand eller at det ikke er kendte mærker eller af tidsløs design. Dette er nemlig secondhand salg for de mere eksklusive mærker.

Hvis man får et ja, så sender de en pakke og postlabel, så man ikke betaler for at ende tøjet til Secondhandleisure. Kommisionen på tøjet er efter standardaftale 60/40 til sælger, så hvis man sælger tøj for 100,- får sælger 600,- og webshoppen som agere som forhandlere får 400,-. Har man tøj  af større værdi så kan man også aftale andre vilkår, og bliver tøjet ikke solgt efter 3 måneder bliver det sendt tilbage uden yderligere omkostninger.

Håber i nyder at læse med på bloggen og må i have en fortsat god dag :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *