Royalty line

Royalty line – Lav den perfekte middag til hende!

Når man inviterer en pige på date, er den bedste ting du kan gøre, at invitere hende hjem til dig – Her kræver det ofte at du kender pige i forvejen, da det ellers ikke er sikkert at hun vil være komfortabel, ved at tage hjem til dig. Det gode ved at få hende hjem til dig, er at du dermed er på hjemmebane, og i kan hurtigt få samtaleemner igang, da der findes mange historier og fortællinger, som du kan fortælle når hun spørger ind til de forskellige ting i dit hjem.

Det vigtigste du skal kunne, når du inviterer hende hjem, er selvfølgelig selv at lave maden – Det er lidt fesent, hvis du inviterer hende hjem til dig, og i skal have mad udefra – SÅ! LAV MADEN SELV!. Personligt har jeg flere forskellige retter, som jeg kunne finde på at serverer, men det må selvfølgelig gerne være en score-menu. En af mine favoritter, er dog flamberet hummerhaler, fordi selvom dette kan svine, så er der blot noget erotisk, og forførende ved denne ret, hvis en dreng serverer den for en pige. En anden favorit er også et par store gode bøffer, med hasselbagte kartofler og en hjemmerørt bearnaise sovs – Her bliver pigerne som regel virkelig imponeret over mine madlavnings-skills, selvom det faktisk er noget af det eneste jeg kan lave fra bunden.

For at man kan lave god mad, kræver det selvfølgelig også at redskaberne er i orden, og i mit tilfælde benytter jeg mig af gryder og pander af mærker royalty line, hvilket jeg er meget tilfreds med! Royalty line er ikke just et af de dyreste mærker, men det fungerer som det skal, kan bruges igen og igen, og går aldrig i stykker. Bruger du også royalty line? Så lad mig gerne høre din mening!

Vi ses snart igen – LAU

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *