2004_Peugeot_206_(T1_MY04)_CC_1.6_convertible_(2015-08-07)_02

Peugeot kværn og biler

Hey alle sammen, håber i er blevet lige så brune som skatten og jeg. Min fyr har fået nyt job, hvilket betyder vi lige pludselig har fået råd til en bil. Men vi har været meget i tvivl om hvilken en vi skulle vælge, så vi har været ude at kigge lidt. Der ligger så utroligt mange autohuse her i Silkeborg, men vi har efterhånden besøgt dem alle. Tænker jeg kort vil fortælle lidt om vores besøg hos Peugeot, hvor vi ærgerligt nok ikke fik købt en bil, men noget andet – uhhhhh!!

 

De sælger kun biler, eller gør de nu det?

Vi var taget ud til Peugeot, fordi min kæreste elsker deres 207 model med cabriolet. Den var virkelig flot, da han også synes den var ekstra fræk i farven hvid. Dette betød at vi for en gangs skyld, var blevet enige om noget der havde med biler at gøre. Men da vi begyndte at snakke med den flinke sælger, så fandt vi hurtigt ud af den var for dyr. Men vi fandt hurtigt noget andet vi begge elskede og det var endda meget billigere. Faktisk så havde det intet med selve bilmærket at gøre, men de solgte også en Peugeot kværn. Det lyder lidt som en jydes måde at sige motorcykel eller knallert på, men det er altså en peberkværn. Så vi gik fra autohuset uden bil, dog var vi nye glade ejere af denne super lækre peberkværn.

 

Små ting der gør en glad

Et par uger efter fik vi så købt en bil, vi var så begejstret over kvaliteten på peberkværnen, at vi besluttede det skulle være en Peugeot bil. Desværre var vi tvunget til at købe en noget billigere model, men den var hvid, så jeg var glad. Det er alligevel kun min kæreste der har kørekort, jeg droppede det efter at have dumpet 4 gange. Så tror folk i det mindste ikke det er min bil. Men det var alt for denne gang, jeg lover at skrive igen snart bloggen – hav det smukt, nyd livet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *