Tryksager

Nye tryksager – Oh yeah!

Er jeg den eneste som er helt vild med tryksager? Det kan være når man får dem på arbejdet, eller når man modtager nye visitkort med sit navn på, et nyt banner eller andet. Ved i hvad det bedste er? Når man er med til at bestille det!

Sidste gang vi skulle have nye tryksager på min arbejdsplads, var jeg med til at lave de nye Visitkort som skulle laves til de forskellige medarbejdere og afdelinger. Her er det rigtig sjovt at surfe rundt blandt Googles billeder i forsøget på at finde inspiration til hvordan de forskellige visitkort skal se ud, og man kan finde rigtig mange sjove engang imellem.

Jeg er dog lidt i tvivl om hvor grænsen går med hensyn til Visitkort, fordi selvom vi er en seriøs virksomhed, må man så gerne lave visitkort som er lidt sjove for at blive ekstra bemærket, eller vil dette blot ligne et træk for at tiltrække yderligere opmærksomhed? Som regel går jeg efter at de tryksager vi får lavet skal være professionelle, men gerne med et lille twist af humor, som ikke er for meget, for at gøre os ekstra bemærket. Ofte kan man bedre få kunden til at huske os dermed, da de kan knytte et grin eller et smil til os.

Men for sjov skyld, kunne jeg godt tænke mig at vide hvad der skal til for at du husker et visitkort, banner eller andre tryksager? Jeg synes nemlig altid det er svært, fordi vi sidder ofte internt i virksomheden og skal finde på det hele, uden at vide så meget om hvad i derude tænker – Så kom gerne med dit svar i kommentarfeltet, så vi ved, hvad du synes!

Jeg ønsker jer alle en rigtig god dag, og håber i vil hjælpe mig ved at vedlægge jeres svar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *