bild 4

Nu har jeg det perfekte sæt træningstøj

Hej piger, og velkommen tilbage på bloggen I alle elsker! Grunden til at jeg kan tillade mig ikke at nævne drenge er efter jeg bad jer om at skrive en besked til mig om, hvorvidt I var en pige eller en dreng – jer der nu læste med. Og der fik jeg omkring 200 svar fra piger og cirka 10 svar fra drenge. Så for fremtiden vil jeg egentlig bare henvende mig til den kvindelige sjæl. Det beklager jeg selvfølgelig til jer drenge der elsker at følge med på min blog, men det er altså sådan det kommer til at blive. Lev med det eller forlad min blog omgående.

 

Masser af opmærksomhed til mig

Nok sure miner herfra, lad os nu bare komme til sagen. For jeg vil altså utroligt gerne fortælle jer om noget nyt træningstøj jeg har hvervet mig nu. Jeg købte forleden de lækreste lyserøde bukser, som jeg kan vise frem nede i Fitness World og være sikker på at jeg får en masse opmærksomhed – for ja, det er jo ikke rigtigt en hemmelighed længere at jeg er helt tosset med opmærksomhed. Da jeg havde afprøvet dem kunne jeg ikke holde mig i skindet. Jeg vidste med mig selv at jeg var nødt til at købe noget mere træningstøj.

 

Dette købte jeg derudover

Derfor valgte jeg at købe mig en hvid træningstop som gik rigtig godt både sammen med min sport-BH men også sammen med de lyserøde bukser. Altså, har jeg fået det perfekte træningstøj og jeg kan slet ikke vente med at flashe det færdige outfit nede i fitnesscentret. Der er helt sikkert en masse drenge som kommer til at bemærke mig, og måske hvis jeg er lidt heldig også pifte lidt efter mig – det er jo prikken over i’et. Så piger – hold jer lækre til vi ses igen her på bloggen, og jeg lover at der ikke kommer til at gå særlig lang tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *