13

Nu er jeg færdig med at høre om desk booking software!

Hejsa alle sammen, og stort velkommen her på bloggen! Jeg håber I alle sammen har haft en fabelagtig dag, for min er lige blevet ødelagt. Endnu en gang har jeg været nødt til at droppe samspillet mellem en kvinde og jeg, udelukkende fordi jeg ikke kunne holde ud at høre på hende. Jeg sad og skrev med hende lige før og i de sidste par timer har hun plapret løs om desk booking software som jeg seriøst ikke længere behøver at høre om. Nu synes jeg at jeg har fået nok, så jeg sagde til hende at jeg altså ikke gad at skrive med hende længere.

 

Jeg skærer hårdt gennem første gang

Det var måske en anelse dumt af mig vil nogen måske mene. Jeg har bare haft alt for mange erfaringer med kvinder som jeg ikke engang kunne holde ud at skrive med, hvor det så viste sig at de var endnu mere forfærdelige i virkeligheden. Jeg ved ikke hvorfor jeg altid skal være så enormt uheldig når det kommer til at date piger, men det er åbenbart bare en eller anden ånd som gang på gang bliver ved med at jagte mig. Dog har jeg efterhånden vænnet mig til det, men det er også derfor at jeg bare har lært at håndtere sådanne situationer med hård hånd, så jeg ikke skal deale med det senere i vores forhold.

 

Bare et lille råd til jer kvinder

Jeg har egentlig ikke mere til jer i dag, faktisk ville jeg bare gerne lige dele med jer, at hvis I er nogle kvinder derude, som havde overvejet at skrive til mig, vil jeg bare lige informere jer om, at I aldrig nogensinde igen skal fortælle mig om desk booking software, for det har jeg virkelig hørt nok om nu for resten af mit liv! Ud over at jeg har været sindssygt uheldig, vil jeg da selvfølgelig ønske jer alle sammen en helt fantastisk dag, og held og lykke med arbejde og så videre resten af ugen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *