Moderne plakater hos Hangingdanes.dk

Ved du hvad der lige slog mig? Piger er vilde med pæn indretning og moderne plakater! Derfor har jeg været rundt på internettet på udkig efter nogle fede og moderne plakater til min lejlighed. Der har været massere af plakatshops at søge imellem, men jeg har igennem en bekendt fundet frem til siden hangingdanes.dk der har et bredt udvalg af fede plakater. Super fedt, når nu jeg er på udkig efter noget som jeg kan sætte godt gang i snakken, når jeg har en date med hjemme i min lejlighed!


Moderne plakater til hjemmet

Og så skete det. Jeg endte simpelthen med at mig en ny plakat på deres lækre hjemmeside. Og jeg må nok sige jeg er tilfreds. Ikke bare ser de godt ud herhjemme i min lejlighed, men jeg har også fået ros for min gode smag af min seneste date. Jeg må sige, at det er fedt at jeg endeligt har fundet et sted at købe moderne plakater, uden at pengepungen bliver tømt helt for penge (Der skal jo også være lidt penge tilbage at gå på date for 😉 ). Jeg kom kun af med 250kroner for en plakat, og så var det endda med hurtig gratis fragt lige til min dør! Det er super fedt, og jeg kan sidde dele mine egne billeder af indretningen på deres Instagram væg, så andre også kan få inspiration af min indretning! Og løber jeg selv tør for inspiration kan jeg hurtigt klikke mig ind og se hvordan de andre har brugt plakater hjemme i deres boligindretning.

Jeg glæder mig super meget til at købe endnu flere plakater fra hangingdanes.dk og de får den aller varmeste anbefaling med på vejen her fra!  Hvad synes i om at have plakater hængende derhjemme? Er det go eller no go?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *