8 billede - emporio

Mine største ønsker var nogle Emporio Armani ure

Vær hilset alle sammen, og stort velkommen til min super lækre blog! Nu har jeg godt nok på det seneste været en smule inaktiv eftersom jeg har været på ferie her den seneste uges tid. Det var heldigvis en helt vildt lækker tur med familien hvor vi oplevede en masse forskellige ting. Men inden vi var på ferie havde jeg jo konfirmation, hvor jeg havde en masse forskellige ønsker til gaver. Og det er egentlig dette jeg gerne vil fortælle jer lidt om i dag.

Den gave jeg blev allermest glad for

Før vi tog på ferie til Maldiverne, som var en af mine gaver til min konfirmation, som i øvrigt var en helt vildt lækker gave at få på sådan en dag – hold da helt op! Men et af mine største ønsker var rent faktisk nogle Emporio Armani ure, som jeg havde kigget på over en længere periode. Heldigvis fik jeg faktisk et af de her ure, som faktisk var den gave jeg blev allermest glad for. Det var min farmor som havde været på internettet og finde gaven til mig. Alene det at hun fandt den på internettet gjorde mig helt vildt stolt – for seriøst, gamle mennesker er altså ikke enormt skarpe når det kommer til internettet og computere generelt!

 

Noget af det vigtigste i livet

Man kan uden tvivl konkludere at jeg havde en utroligt lækker konfirmation, både med hensyn til alle de fantastisk gaver jeg fik i løbet af dagen. Og så var der selvfølgelig også en helt masse mennesker som jeg ikke havde set i lang tid, hvilke jeg naturligvis var super glad for at se igen. Det er altså noget af det vigtigste her i livet – at være sammen med de mennesker man holder af. Husk nu på det! Derudover vil jeg egentlig bare gerne ønske jer alle sammen en rigtig dejlig dag indtil vi ses igen på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *