10

Lidt nyt udstyr til bil går altid rent hjem

Som man siger på rigtig godt sønderjysk når den går i dating, så går lidt nyt udstyr til bil altid rent hjem hos enhver. Det udtryk kommer egentlig af at hvis man har en lækker dyt, så kan man næsten altid være sikker på at hive en dame med hjem. Så tænker nogen af jer nok, hvor pokker jeg lige har det fra, men det skal jeg sige jer. Min familie kommer fra mange forskellige steder i landet. Der er både nogen der bor i København og Roskilde. Så har jeg også nogle familiemedlemmer nede på syd Fyn i det der hedder Oure.

 

Her har jeg det fra

De sidste to steder hvor jeg også har familie er i Tønder og Århus. Specielt dem fra Tønder har jeg lært en masse forskellige udtryk fra, blandt andet den her med bilen som jeg har brugt et par gange, hvis jeg vidste at der skulle lige ekstra artilleri til for at hive en dame med hjem. For eksempel så har jeg et par gange leaset en vildt lækker bil for at hun tænkte jeg havde mange penge. Det kan godt være at det er et lidt billigt kneb, men den går rent hjem hver eneste gang.

 

Prøv jer ad med det

Så det jeg egentlig gerne vil sige med det her oplæg er at hvis I har brug for et kneb som måske er lidt beskidt, men som ude tvivl går hjem hver gang, så skal I bare leje eller lease en bil for dagen – så har du lige betalt for at hive damen med hjem, kan man sige. Nemt! Jeg har derfor ikke meget mere at fortælle jer for nu, så jeg tænker at nu har I helt sikkert noget I kan tage til efterretning derude. Jeg håber I vil tage det til jer – hvis I gør, så skriv lige hvordan det kommer til at gå med det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *