vielsesringe

Lad dine vielsesringe blive i skuffen fredag aften

Hejsa følgere! Stort velkommen på bloggen – og forbered jer på et lidt anderledes oplæg i dag. Jeg vil nemlig gerne i dag prøve at skrive et indlæg som om at jeg slet ikke er mig, så I skal ikke tage det for seriøst, men her kører vi; Hejsa alle sammen, vil vil gerne fortælle jer om hvordan I helt sikkert skal gøre når I er ude og date – og det vigtigste er jo at du har en kæreste eller en du er gift med, for så husk lige at lade din/dine vielsesringe ligge derhjemme! Det ville jo være en skam at du skulle gå hen og blive afvist bare fordi du var gift – så husk lige den, kammerat!

 

—læs mere—

 

Lad vær med at købe drinks til nogen

En af de vigtigste ting at huske på når man går i byen for at score damer er at man ikke skal købe drinks til dem, nogensinde! Det kommer til at virke super rigt og det er der ikke nogen der har lyst til. Kvinder vil hellere have en mand de kan støtte finansielt, i stedet for at det er dem der skal støttes på det punkt. Tit og ofte kan de faktisk slet ikke lige at have penge, så hvis du vil hive dem med hjem skal du bare sørge for at du ripper dem fuldstændig for penge!

vielsesringe

Sig at du ik vil med dem hjem

Hvis der er et trick der altid virker, så er det at fortælle kvinden at du ikke gider med hende hjem – meld det ud fra starten! Det kommer til at påvirke dem så de bare endnu mere vil have dig, og det trick er altså bare genialt!

 

Husk nu at jeg ikke rigtigt mener de her ting, I må selv fortolke på hvad jeg så i virkeligheden lige helt præcist mener med de forskellige ting – nu er det jeres tur til at tænke! Hav en dejlig dag alle sammen, jeg håber I nød det her opslag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *