lejlighed til bloggen

Kurser i Agil Projektledelse er vejen frem!

Hey igen bloggen, så er jeg tilbage for fulde gardiner. Håber i har haft det godt, jeg har nydt solen med 1000 liter Tequila Sunrise og massere af Mojitos. Samtidig har jeg fundet en ny fyr, ham her regner jeg med at holde fast i. Vi har kendt hinanden længe, men vi kyssede for første gang i byen forrige weekend. Han går ikke i skole længere, men han er vicedirektør for en større virksomhed i midt København. Så er han så sød og virkelig lækker, lige min type. Han har haft jobbet i lidt over 2 måneder nu, hvilket er super fedt for ham. Der er også chance for at jeg kan flytte ind i hans lejlighed, når vi har været sammen i lidt længere tid.

Nyt hjem

Men for at få dette job, har han skulle tage en del forskellige kurser, for at kunne opnå evnerne til noget de kalder Agil Projektledelse. Det lød meget kompliceret, men så længe han er glad for jobbet, er jeg også. Det er bare lidt træls, fordi han arbejder hver dag fra kl. 7-18, men så har vi alligevel et par timer at hygge i om aftenen. Jeg håber virkelig på at jeg snart kan bo hos ham fast, da jeg ikke gider bo hjemme ved mine forældre i Charlottenlund længere – det ligger SÅ langt væk fra det hele.

Lys fremtid, store drømme

Men jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer. Min hverdag har pludselig fået mere indhold, da den ellers før bare var fyldt med kedelige byture og alt for mange drinks. Nu har jeg heldigvis noget at glæde mig til i hverdagene også. Men hvem ved, måske får jeg også sådan et fint job en dag. Men nu får jeg bare hverdagen til at løbe rundt, med min blog og lommepenge fra mor og far.

Vi ses igen snart bloggen, håber i har det godt – held og lykke med fyrene derude, måske er i lige så heldige som mig. I ved jo at man siger der er kærlighed i luften, både her om foråret og om sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *