Komfortventilation

Komfortventilation er vigtigt

Jeg ved ikke om i har prøvet at komme på arbejde og der ikke er styr på ventilationen? Et af mine krav er at man som virksomhed med egne lokaler, bare skal have foretaget en komfortventilation, for at sikre at ens medarbejdere kan yde det bedste, og ikke mindst så de ikke bliver ramt af sygdom.

Men altså, sidste gang jeg mødte ind på arbejde (Jeg vil ikke lige fortælle hvor det er, da jeg ikke er sikker på at de vil nævnes på min blog), virkede ventilationen ikke, og det blev bare en dårlig dag for alle at være på arbejde. Lad det her ihvertfald være en lektie til alle arbejdspladser i Danmark uanset om det er fra privat erhverv eller fra det offentlige. Sørg nu for at få styr på jeres komfortventilation både for din egen skyld, dine ansattes skyld, og dine besøgendes kunders skyld.

Det som implementering af komfortventilation gør, er en mekanisk effekt i ventilationssystemet, som gør at temparaturen altid er den samme, som det man har stilt den til – Derfor er det særligt vigtigt. Komfortventilation er også vigtigt steder som på skoler.

Rigtig mange er meget skeptiske over at installere noget som komfortventilation i deres virksomhed, da det er svært at bevise at de vil tjene flere penge på at gøre dette. For at overtale en chef eller direktør om dette skal man komme ind på dette. At virksomheden kan tjene flere penge på et velkørende ventilationssystem, da det dermed ikke bruger så meget strøm, og også på at medarbejderne vil være mere effektive og produktive, da de ikke længere skal gå og være irriterede over dårlig ventilation.

Hvis i ikke har det på din arbejdsplads endnu, så gå ud og tag fat i din chef, og forklar ham vigtigheden af det, både for din og for hans skyld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *