baceno-kojeseng

Køjeseng er ikke pigernes ven

Velkommen igen til jeres yndlings rådgiver, og nej, det er ikke i forhold til penge i banken, men i forhold til jeres forhåbentlig kommende dates! Jeg vil som altid give et råd med, som jeg kan give på baggrund af mine egne erfaringer, med de mange dates der både er lykkedes og mislykkedes. Dette råd vil være lidt specielt, da det kommer fra dengang jeg var yngre og boede hjemme. Min familie var ikke specielt velhavende, altså vi havde tag over hovedet, men der var ikke så meget plads. Dette grundede i at min bror, som er 2 år yngre end mig, og jeg boede på samme værelse, hvor vi delte en køjeseng.

Køjeseng er NOGO

Pigen skal ikke med hjem hvis man deler værelse med sin bror, dette er lidt summasumarum af det hele – men nu får i lige historien kort. Jeg havde fundet en pige i byen der var rigtig sød, som jeg virkelig gerne ville lære bedre at kende. Så hun manglede et sted at sove, som den gentleman jeg er, tilbød jeg, trods min værelses situation, et sted at sove. Jeg var lidt pinlig over situationen, men jeg var kun 17 år gammel der, så hun var nok forberedt på at jeg boede hjemme. Dog tror jeg ikke hun forventede at skulle dele den nederste køje. Selvfølgelig endte det så med at der ikke skete noget, da man som pige, ikke synes det er super lækkert.

 

Hvis anden date ønskes, så don’t

Det endte dog ikke med at vi endte med at mødes igen, fordi vores situation havde været lidt akavet. Ved ikke helt om man kan kalde det en date, men i hvert fald et godt råd, hvis man ønsker en date, efter man har mødtes i byen! Der kan ske lidt af hvert for jer andre, men dette er bare det jeg ønsker at sige, inden at i begår samme fejl som jeg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *