7952961-sliders-kende

Jeg har forelsket mig i Sliders København

Velkommen tilbage alle Lau elskere,

Jeg håber, at I har haft en knaldhamrende god tid siden sidst, det har jeg i hvert fald. Jeg vender derfor tilbage med et indlæg der omhandler en lille fortælling, af hvad jeg har oplevet den sidste rum tid. Jeg har nemlig skabt kendskab til en helt igennem fantastisk restaurant, som jeg håber, at I vil prøve efter min lille udsøgte anmeldelse her på bloggen. En lille sidehistorie jeg lige vil dele med jer, er en lille fejl jeg begik mig i foregårs. Som alle andre elsker jeg at ligge ude i solen og se forandringen fra hvid til brun, men forleden var jeg lidt for ivrig. Jeg lade mig udenfor uden at have smurt mig ind i solcreme, hvilket viste sig at være verdens dårligste ide. Det resulterede derfor i, at jeg nu er en rød reje og ikke kan bevæge mig udendøres inden den røde farve har lagt sig :-(

Nå men det var egentlig ikke det, jeg ville fortælle jer. Det som i nu skal indvies i, er et mester tip, som jeg håber I vil benytte jer af. Før jeg kom ud for min lille ulykke, var jeg på en af mine berømte dates. Lau var nemlig på date med endnu en lækker chick. Hun anbefalet et sted, vi skulle mødes. Jeg havde aldrig hørt om stedet, men jeg må da lige indrømme, at jeg blev forelsket af det koncept og det mad restauranten serverede. Daten fandt sted på Slidser København, som er en nyåbnet restaurant, der serverer lækre bruger og dertil side orders af forskellige varianter.
Jeg ved godt, at jeg tidligere har sagt, at min yndlings restaurant er den kinesisk restaurant i København, men jeg må blankt erkende, at jeg efter at have besøgt Sliders København har fået mig en ny favorit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *