Smykker

Jeg er vild med smykker!

Bare rolig, det er ikke smykker til mig jeg snakker om. Det er smykker til piger jeg er vild med, og mon ikke om jeg er vild med dem! Jeg synes virkelig det gør en del ved en piges look, og faktisk næsten gør alt. Der er så mange forskellige slags tøjstile derude, og derfor synes jeg virkelig den sidste og perfekte styk smykke gør alt.

Smykke gør alt for jer piger

Okay det er ikke det første jeg lægger mærke til, og det er nok det sidste. Men at det er det sidste, gør også at det er det jeg tænker på, og derfor vil jeg helt klart sige det er noget af det vigtigste. Hvis jeg er på date med en pige og hun har taget nogle smykker eller bare ét stykke, så fortæller det mig også at hun har gjort noget ud af hende selv. Det gør i hvert fald jeg bliver mere glad for den jeg er på date med, og det tror jeg også de drenge i møder gør :)

Kan man få for mange smykker på?

Trist, men ja det kan man godt. Selvom jeg er vild med smykker, så kan man altså godt få for meget af det gode. Jeg har sæt nogle der havde så mange smykker på, jeg var i tvivl om hun lige havde røvet en juvelbutik. Men det er også meget langt ude. For at holde det realistisk, så betyder det ikke meget om i har mange på, om der er 1, 2 eller 10. Jeg er glad så længe der er en, og jo pænere, flottere og jo mere speciel den er, jo bedre!

Arvestykke? Ja eller nej?

Arvestykker giver en speciel sentimental værdi. Det er helt klart et JA! og nogle gange et nej. Der findes også grimme arvestykker, som skal forblive derhjemme som et sentimental værdi fra ens bedsteforældre eller noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *