billede 13

Jeg er blevet forelsket i chaiselong sofaer

Velkommen tilbage på min blog venner og veninder. Lad mig først lige forklare mig. For ja, mange af jer har jo været super utilfredse omkring at jeg har været meget inaktiv på det seneste fordi jeg har været på ferie. Og det beklager jeg. Men jeg har virkelig forsøgt at finde både noget internet men også nogle forskellige internet cafeer. Lige omkring dette har jeg dog ikke været for heldig, for jeg fandt hverken det ene eller det andet. Men nu er jeg altså tilbage, så læs med nu!

 

Perfekt stue til en sofa

Imens jeg var på ferie bemærkede jeg nu noget super lækkert. Nede i lobbyen havde de nemlig de lækreste chaiselong sofaer, som jeg med det samme blev helt vildt forelsket i. Det har gjort at jeg lige så snart jeg var hjemme satte mig ned foran min computer, og begyndte at kigge efter nye sofaer til min lejlighed. Der er lige præcis plads til den perfekte sofa i min stue, så jeg skal ikke klage. Hvis nogen af jer har nogle tips til min lejlighed er I meget velkomne til at skrive til mig og tippe alt det I har lyst til!

 

Bytte lige over med lejligheder

Når det er sagt har jeg faktisk overvejet at flytte fra Vesterbro til Nørrebro. Jeg er seriøst bare blevet utroligt træt af de forskellige ting der er her på Vesterbro, så jeg har virkelig brug for noget nyt. Det er altså både menneskerne jeg snakker om her, men i det hele taget også bare aktiviteterne. Jeg føler at jeg bor så vildt langt væk fra alting. Heldigvis har jeg en ven som faktisk er interesseret i at bytte lige over på lejlighedsfronten, og jeg skulle nok mene at det ville være til min fordel. For med den anden lejlighed bliver det langt mere centralt, og jeg vil stadig kunne få plads til min elskede chaiselong sofa! Jeg opdaterer jer snarest muligt – vi ses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *