7

”Jeg vil egentlig bare gerne have hjælp til at få en billig hjemmeside” sagde hun.

Nu har I efterhånden hørt om forfærdeligt mange af mine dates, men aldrig nogensinde har jeg oplevet noget som jeg oplevede forleden. Det var virkelig utroligt. Gang på gang hvor jeg er på en dårlig date begynder jeg at tænke; det kan efterhånden ikke blive meget værre, kan det? Men svaret er så et klart og rungende JO. Det kan det så udmærket godt blive. Jeg har været ude for piger som smuttede før maden overhovedet var kommet. Jeg har været ude for piger som gik ligeså snart de havde fået deres drink i hånden, og ikke så meget som sagde farvel til mig inden de gik, men denne gang topper virkelig dem alle – og det vil I forstå når I har læst det her.

 

Super god start

Jeg havde skrevet med den her pige gennem en længere periode, og vi besluttede os endelig for at mødes, så jeg inviterede hende på en fin restaurant i det indre København, som hun havde snakket forfærdeligt meget om, så der skulle hun da selvfølgelig hen sammen med mig. Vi mødes og snakker utroligt godt sammen, og jeg begynder at tro, at det faktisk for en gangs skyld kunne blive en virkelig god date. Maden var også super lækker, så jeg kan helt sikkert anbefale restauranten. Det er den, som kun sælger raw food – jeg kan ikke rigtigt huske hvad den hedder lige nu, det må jeg lige vende tilbage til.

 

Lige pludselig gik det bare ned

Det gik jo fantastisk hele vejen igennem daten, men så pludselig kommer vi til det punkt hvor jeg skal til at kalde efter en tjener og spørge om en regning, hvor hun så pludselig udbryder; ’Det her beklager jeg virkelig, men jeg havde hørt at du vidste en del om internettet, og jeg tog egentlig bare på date med dig for at høre om du ikke kendte til et sted hvor jeg kunne anskaffe mig en billig hjemmeside.’ Slam sagde det bare. Den havde jeg ikke lige set komme, og jeg har aldrig følt mig så udnyttet før. Sikke en date… Det var alt herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *