Blonde kjole

Hvem kommer i en blonde kjole?

Hej igen derude på bloggen, og velkommen tilbage igen, det er ikke så ofte som jeg gerne vil have det at der kommer noget op herinde, men jeg gør det så godt som jeg kan. Jeg har bare så travlt med skolen for tiden, og selvfølgelig alle de mange dates jeg er på, og det er jo faktisk også det det hele skal handle om i dag. Jeg har jo mødt en ny tøs på tinder, som jeg virkelig syntes så sød ud, så jeg inviterede hende på en date, men det gik ikke helt som forventet. Hun mødte bland andet op i en blondekjole, i november??

 

En ellers meget sød tøs

Jeg matchede med den her ret søde tøs på tinder som sædvanligt, og jeg skrev med hende i et par dage, hvor hun virkede ret sød, og hun var ret cute på billederne som jeg så af hende, og de snapchats jeg fik af hende 😉 Så da jeg havde inviteret hende på date, der var jeg faktisk ret spændt. Jeg havde spurgt om hun ikke ville med på café, og det var hun super klar på. Så vi mødtes på en lille café nede i midtbyen, hvor vi hver fik os en kop kaffe. Jeg var meget forundret over den mundering som hun mødte op i, vi er i starten af november og pigebarnet valgte at tage en blonde kjole på, der ligger jo sne udenfor om morgenen når man står op? Hun må jo have været skør, men det var nu ellers en meget god date.

 

 

Tusinde tak fordi at i ville læse med her på bloggen igen i dag. Det var super rart at vende tilbage igen i dag med et indlæg. Det var også en super sjov date at være på, men det var sku lidt mærkeligt at hun mødte op i en blonde kjole, men det må hun jo selv om.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *