1

Husk at medbringe et visitkort på din forretningsdate

Hej alle sammen, og stort velkommen her på bloggen! Jeg håber I alle sammen indtil videre har en fantastisk weekend, for det kan jeg godt love jer for at jeg har. Jeg har bare råhygget i går og kommer nok også til det i dag, for jeg skal lade op til noget helt særligt i morgen. Der skal jeg nemlig på forretningsdate med en potentiel kunde, hvor jeg gerne vil give jer lidt tips og vejledning til hvordan man lige skal kringle en sådan situation sammen, for at få det bedste ud af det. Læs med og se hvordan jeg har tænkt mig at agere i morgen!

 

Hav styr på dine oplysninger

Noget af det allervigtigste når du skal på en date med en forretningskvinde er at du skal have et visitkort med, så hun altid har mulighed for at ringe til dig igen efter en date nr. 2, hvilket jo kan være svært at få sat sammen. På de fleste dates er det let bare at gå derfra uden personens oplysninger så man aldrig behøver at snakke med dem igen, men eftersom det handler om forretning kan man godt tage et sådant kort med, eftersom det også bare virker meget professionelt at du har et visitkort.

 

Positive sider

Derudover virker det heller ikke som om at man prøver på noget særligt ved at give et kort, men derimod bare at man vil fremstå professionel og fortsætte et samarbejde. Det kvinden ikke ved er, at I hendes underbevidsthed tager hun imod kortet og har dermed sagt ja til at hun gerne vil ringe til dig igen for at arrangere en date nummer 2. Men det er altså dagens tip, at man skal huske at tage et kort med når man skal på en date med noget forretning. Det er ikke sikkert at partneren ved at det er en date, men I dit hoved er du udmærket godt klar over det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *