6

Hun vil have guld smykker og kaviar

Hej derude, vær hilset, og hvad man nu ellers kunne finde på at sige når man byder folk velkommen til en blog! I dag vil jeg gerne fortælle om en pige jeg har skrevet lidt med på det seneste, som jeg virkelig ikke håber læser med her på bloggen, for det kunne godt gå hen og blive lidt akavet – men hvad gør man ikke for sine trofaste læsere? Den her pige er en overklasse pige, en pige lidt ud over det sædvanlige, og jeg må sige at jeg ikke har prøvet noget lignende før – jeg har virkelig overgået mig selv i den her, og det vil I nok forstå når I lige læser lidt videre.

 

Mødtes til fest

Vi fandt hinanden til en fest for noget tid siden, hvor vi var lidt kælende over for hinanden. Jeg brugte alle mine bedste tricks jeg kendte, så der er da ikke noget at sige til at hun faldt fuldstændig for mig, når jeg gør sådan noget. Jeg skal selvfølgelig nok lige fyre nogle af de gode tricks til jer inden alt for længe, lige dele lidt ud af godteposen, så I alle sammen også kan have ligeså stor succes med datingen som jeg har haft i denne her omgang.

 

Noget ud over det sædvanlige

Men nu skal I høre om pigen! Hun bor I Charlottenlund i Gentofte, og så kan I ligesom godt sige jer selv, at hun er godt spækket til med penge. Derudover har jeg også fundet ud af at hun er vildt glad for guld smykker, så det kunne være jeg skulle have en lille gave med til hende når jeg nu engang fik lov at se hende igen, som tak for at ville se mig. Det ville da være et lidt snedigt trick. Desuden har hun også nogle sindssygt usædvanlige spisevaner, som virkelig kun er for de rigeste. Det er hummer og kaviar… Det skal nok blive spændende! Wish me luck!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *