Anastasia Beverly Hills

Hun skal bruge Anastasia Beverly Hills!

Okay allesammen – Lad mig lige forklare noget inden jeg begynder på dette indlæg. Det er altså ikke normalt at jeg spørger til, eller interesserer mig for pigers makeup, men lige præcis her den anden dag, mødte jeg en pige med et af de kønneste ansigter jeg nogensinde har set! Jeg var målløs og turde næsten ikke gå hen for at snakke med hende (Det skal siges at jeg så hende da vi begge 2 stod og ventede på bussen.). Men jeg endte altså med at samle mod, og gå hen for at snakke med hende.

Jeg gik hen til hende, og startede med at lade som om at jeg troede hun var en anden. Det er altid en god icebreaker, fordi så har man en uskyldig grund til at starte en samtale med en fremmed. Men altså hun var helt vildt sød og snakken gik, hvor vi snakkede om lidt forskelligt, men selvfølgelig primært omkring hvordan busser altid er forsinkede, da vi begge stod og ventede på bussen.

Jeg stak hende en lille hvis løgn, om at jeg var ude for at købe ind til min søsters fødselsdag, og jeg i det tilfælde var ude og lede efter makeup til hende. Det er altid en god idé at spørge om makeup, da alle piger har en mening om hvordan makeup skal se ud, samt hvilke makeup mærker man bør benytte sig af.

Men altså hun fortalte mig at hun benyttede et mærke jeg aldrig nogensinde har hørt om før, som hedder Anastasia Beverly Hills, og at det også gjorde utroligt meget for hendes udseende. Hun fortalte også at Anastasia Beverly Hills var særligt populært blandt piger fordi mærket er kæmpestort i USA, og at det er det mærke som langt de fleste stylister i dag benytter sig af i Hollywood.

Det endte desværre med at hun kun skulle 2 stop med bussen, så meget mere hørte jeg desværre ikke :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *