4

Hun lokkede mig til at kigge på vielsesringe

Hej alle sammen, og stort velkommen tilbage på bloggen. Jeg håber I nyder vejret derude, for jeg må da indrømme at det er lidt svært ikke at komme til at smile til lidt for mange søder piger på gaden, nu hvor vejret er så fantastisk som det er. Så får man heldigvis en masse smil tilbage, fra dem, der nu har syntes om at jeg smilte til dem – så bliver man lidt glad inden i, på sådan en smuk torsdag som det nu er. Men nu skal I høre hvad jeg har givet mig til i dag, for der var altså en pige ved min side da jeg var ude og kigge på andre smukke piger og modtage smil fra dem.

 

Noget unormalt

Det var den her pige som jeg havde snakket ret meget med den seneste tid, og så besluttede vi os for at mødes for noget tid siden. Daten gik egentlig okay, og vi ville gerne se hinanden igen. Siden da har vi mødtes et par gange, og det begynder faktisk så småt lidt at virke som noget der godt kunne fungere. Men i dag blev jeg så for alvor skræmt. For da vi besluttede os for at gå en lille tur for at kigge på byen gik vi forbi en juveler. Jeg tænkte selvfølgelig at hun bare var lidt tøset og ville kigge på smykker men det var altså ikke bare smykker… Det var noget lidt ud over det sædvanlige.

 

Den havde jeg ikke set komme

Hun stoppede op lige foran butikken og stak snuden ned i det glasbur hvor man kunne finde vielsesringe. Jeg tænkte selvfølgelig først ved mig selv ikke særligt meget over det, men da jeg kom til at tænke over det gik det op for mig, at hun selvfølgelig sendte mig nogle hints ved at gøre det her. Lige så snart jeg fandt ud af det sagde jeg til hende at jeg blev nødt til at gå, hvilket jeg selvfølgelig ikke skulle, men jeg var bare nødt til at komme væk derfra da jeg opdagede det. Var det dårlig stil af mig? Send lige en besked med hvad I tænker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *