2

Hun havde da vist fået lidt pumpeløsninger, som håndværkeren havde sagt

Hej derude! Denne gang bliver en lidt mere sexet omgang end I måske har været vant til, hvis man kan sige det. Det skal nemlig siges at jeg for en gangs skyld har fundet en kvinde lige efter mine øjne. Som mange af jer ved er jeg jo utroligt glad for former – og mange i stor størrelse af dem. De fleste kvinder jeg har mødtes med den seneste tid er egentlig i virkeligheden ikke efter min smag udseendemæssigt. Nu sidder jeg så lidt og undrer mig over, hvad jeg dog har haft gang i. Hvorfor ikke bare gå efter guldet og vinde det eller tabe det? Det er der ingen der dør af jo.

 

Nervøsiteten skubber på

I hvert fald skal det siges at hendes pumpeløsninger uden tvivl kunne prales af. Som andre mennesker ville kalde det, forlygter, meloner, tøser osv. Ja, jeg tror vistnok I alle sammen er klar over hvad jeg mener efterhånden. Den her krop var lige efter min smag, og da jeg hentede hende ved hendes lejlighed i indre København steppede hun ud i en stram kjole, og jeg kunne pludselig mærke at mine hænder begyndte at ryste. Hold nu ferie hvor var hun vild. Det er længe siden jeg næsten er gået og blevet nervøs på den måde af at møde en kvinde.

 

De var så ikke helt ægte

Senere på aftenen blev jeg nødt til at spørge hende om de var ægte, og det kunne hun desværre ikke sige ja til, men sådan er det jo. Jeg skulle i hvert fald ikke være manden der kom og klagede over det, fortalte jeg hende også. Hun var super glad for alle de komplimenter jeg gav hende, men daten blev desværre ikke til meget mere end den aften. Dog vil jeg kalde det en succes, da jeg for en gangs skyld mødte en kvinde som jeg faktisk syntes om – det var sindssygt rart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *