forlovelsesringe

Hun begynder at snakke om forlovelsesringe!?!

Hej igen på siden, nu har jeg datet den her pige i noget tid, men jeg ved stadig ikke helt om hun er den type som jeg gerne vil have, og hun har sat mig lidt i en lorte situation, så derfor kan det jo være at i lige kan hjælpe mig lidt, for det er virkelig en lorte situation som jeg er blevet sat i, for ikke mindst så kan jeg ødelægge det for os begge men også at vi slet ikke kommer til at være venner længere, og jeg magter virkelig ikke at jeg skal kigge ondt på hende og omvendt hver gang vi går forbi hinanden.

Men det er jo sådan at jeg er blevet sat i den her lorte situation hvor forlovelsesringe kommer ind i billedet og allerede nu kan i godt se at det er et kæmpe problem så derfor har jeg det på ingen måde godt, så derfor prøver jeg ligesom at komme ud med det for at få det bedre for snakken om forlovelsesringe er ikke ligefrem noget som gør mig glad. For hun har nemlig kigget i et blad hvor der udelukkende var vielses- og forlovelsesringe, hvilket jeg ikke ligefrem blev tryg af, så derfor sagde jo bare at det kun var vielses- og forlovelsesringe som var i bladet og så sagde hun, hvad gør det, hvis nu det er sådan en jeg vil have.

Og så stod det jo ligesom klart for mig at hun gerne vil giftes, så hvad gør jeg? Jeg kan jo ikke bare sige arrrgh det gider jeg sku ikke lige, men jeg vil heller ikke giftes og så føles at jeg har mistet gnisten for så bliver det jo endnu værre når vi så skal skille så Danmark vil i ikke nok være søde at hjælpe mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *