SAP_webbanner_960x300_red-slogan

Hjemme fra udvikling hos Sapiens

Hej venner, og velkommen tilbage på min kanon fede blog! Jeg håber ikke I har savnet mig alt for meget ovenpå ferien, da jeg har været væk og ikke været i stand til at publicere nye oplæg – for jeg har ihvertfald savnet jer utroligt meget! For en gangs skyld kommer dagens oplæg ikke til at handle om selvoptagede mig, men faktisk om min familie, nærmere specificeret min far. Jeg har aldrig rigtig været klar over hvad det er, han arbejder med, men ihvertfald fik jeg med, at han i løbet af ferien, hvor vi var i udlandet, havde han været på et kursus eller noget, ved et et firma ved navn Sapiens.

Fuld af idéer

Ihvertfald kom vi hjem fra ferie på nogenlunde samme tid som han returnerede fra kurset hos Sapiens, og så kunne han fortælle en helt masse om alle de strategier han knapt nok kunne vente med at afprøve på sine kollegaer. Det skulle være nogle enormt bæredygtige planer man kunne lægge på en særlig måde. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke forstod ufatteligt meget af hvad de forskellige ting gik ud på, men det lød helt sikkert effektiv, og jeg glædede mig til at høre om det ville blive taget godt imod på hans arbejde.

Kollegaernes dom

Et par dage senere kommer min far hjem, hvor vi som sædvanligt sætter os ved aftenbordet lidt over 7, og snakker om hvad vi hver især har oplevet i løbet af dagen. Min far fortalte så om hvordan hans kollegaer havde taget ufatteligt godt imod hans nye strategier og planer, og hvordan alle på arbejdspladsen var super motiveret og glædede sig til at komme i gang med de nye projekter. Den aften var min far glad, hvilket ikke er helt skidt på en fredag, for så bliver der lige købt for en 50’er ekstra i bland-selv-slikket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *