1

Hende og hendes baucher bid… stop så!

Hej derude, og velkommen tilbage! Jeg håber I alle nyder denne solskinsrige dag, for det er da helt vildt – 30 grader eller sådan noget? I hvert fald omkring de 28. Det må da være fantastisk for alle dem der elsker at ride på deres hest i solskinsvejret… Hvor jeg lige skrev det vil I forstå senere. For kender I den følelse af at der bare er nogle mennesker som ikke kan lade være med at snakke om det ene eller det andet. Jeg har den seneste tid oplevet utroligt mange kvinder som kun snakkede om et eneste emne under hele daten. Til sidst har jeg måttet tie på dem, fordi jeg simpelthen ikke kunne holde det ud længere. Læs med her hvordan jeg igen oplevede det…

 

Tæt knyttet med hendes hest

Hvis der er en ting jeg hader mere end dårlige dates så er det altså hestepiger. Og hestepiger på en dårlig date, det er altså bare en nightmare combo. Jeg kan ikke komme i tanke om noget mere nedern end at være på date med en pige der ikke har andet for øje end heste. Hun blev ved med at snakke om hendes fantastiske hest og et eller andet nyt baucher bid hun havde købt til sin elskede hest. Allerede halvt igennem daten følte jeg mig tættere knyttet til den her forbandede hest end jeg gjorde til min egen familie. Det var altså lidt skræmmende, må jeg ærligt indrømme.

 

Endnu en fiasko – overraskelse

Men det var altså alt jeg havde for denne gang, så jeg håber I nød denne lille anekdote. Jeg har i hvert fald lært med mig selv at jeg nok ikke burde give flere hestepiger en chance, selvom det måske er lidt generaliserende, men jeg må jo passe på mig selv. Hav det fantastisk godt derude indtil vi engang ses igen til et forhåbentligvis godt indlæg om en god date!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *