eb1c5ce11ad8491a3e9973a8ef373a10

Har i set det her tøj? Mød Norrskov her!

Hej Allesammen!

Beklager det er ved at være længe side at i har hørt fra mig, men jeg har været lidt travlt på det sidste, og så er det ikke altid jeg kan nå at passe bloggen. Nu er jeg dog tilbage igen, og vil forsøge at lave nye blogindlæg ihvertfald en gang i ugen.

Jeg har i denne weekend gjort mig en ny opdagelse! – Jeg faldt over noget tøj, som går under navnet “Norrskov”. Jeg faldt over det, fordi jeg er begyndt at løbe meget på det sidste, fordi jeg skal være helt klar til sommeren, og det kræver ihvertfald en løbetur eller to 😉

Nå men jeg faldt over det helt fantastiske løbetøj fra virksomheden Norrskov, som er en dansk virksomhed, som laver outdoor løbetøj i helt vildt lækkert materiale. Godt nok er det også lidt dyrt, men det betyder ikke så meget for mig, så længe man får et sæt løbetøj som holder i lang tid, og som man gerne vil vise sig i.

Faktisk glæder jeg mig helt til jeg får anskaffet mig noget løbetøj fra Norrskov, og kommer ud på den første løbetur, da mit nuværende løbetøj ikke er helt up to date, fordi det er mere end 2 år siden jeg sidst løb en tur.

Men jeg kunne egentlig godt tænke mig at vide, om nogen af jer kender mærket Norrskov, fordi jeg havde aldrig hørt om det før, da det åbentbart ikke bliver solgt steder som Sportsmaster og Inter Sport. Men er der mon det?

Hvis i ikke har hørt om det, så synes jeg at i skal lave en hurtig Google søgning, for at finde tøjet, og så gå ind i kommentarfeltet på min blog, og skrive jeres mening om det.

Jeg ønsker jer alle en fantasitisk dag, og så lover jeg at i snart hører fra mig igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *