loungesæt

Fra loungesæt til soveværelset

Hej igen på siden, så er jeg tilbage efter jeg har holdt lidt ferien fra at skrive her på siden, så nu da jeg er tilbage så skal i da lige have et lækkert lige indlæg som i kan bruge lidt tid på at læse og endnu en gang så har jeg jo været på date og det var en rigtig sød pige som jeg var på date med. Og efter daten så endte vi med at tage hjem til hende for der var ikke noget hjemme og da hun ligesom havde sagt det så vidste jeg jo godt hvilken retning som hun var gået i og jeg ved ikke om hun havde fået for meget rødvin eller hvad det var som gjorde at hun lige skulle føle at vi skulle hjem til hende, men sådan blev det altså og jeg sagde jo ikke nej sådan en lørdag aften.

Og da vi så kommer ind så tager vi vores overtøj af og så sætter vi os i sådan et loungesæt hvorefter at hun så siger hun kommer tilbage. Og da hun så kommer ind til det her loungesæt igen så kommer hun tilbage i nattøj og så spørger om vi ikke skal se en film, og jeg foreslår en gyser for så kommer hun nok over til mig og siger at hun gerne vil have at jeg skal holde om hende og det har jeg overhovedet ikke noget i mod, så derfor er gyser en oplagt film. Og hvilke piger kan ikke godt lide at putte sammen med en lækker fyr som mig? Men da vi så skal til at starte filmen spørger hun om vi ikke kan gå fra det der loungesæt ind i hendes soveværelse og så vidste jeg jo godt hvad der skulle ske. Og så må i se om i kan gætte hvad der skete da vi gik fra det her loungesæt indtil vi ses igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *