forlovelsesringe

De perfekte forlovelsesringe

Hej derude i dejlige mennesker! Håber det går godt hos jer idag, selvom den kolde tid rammer os inden så længe. Idag vil jeg gerne fortælle jer om en fantastisk historie. Historien er om min tidligere veninde, der mødte den perfekte mand, med de smukkeste forlovelsesringe. Jeg snakkede med en af min tidligere folkeskole veninder den anden dag, som var utrolig hyggeligt. Hun fortalte mig at hun havde mødt en mand, på en blind date. De havde en fantastisk hyggeligste aften, med en masse vin og en god bøf. Samtalen kunne simpelthen ikke stoppe, så til sidst blev de nødt til at skilles, da fyren blev nødt til at smutte, selvom det var det sidste han havde lyst til.

Dagen efter da min veninde vågnede op, kunne hun ikke stoppe med at tænke på ham. Pludselig ringede det på døren, og fyren fra aftenen før stod med en buket og en lille æske i hånden. Langsomt satte han sig ned på det ene knæ, hvorefter han åbnede den lille æske med de smukkeste forlovelsesringe hun nogensinde havde set. Han sagde til hende at hun var den kvinde han ville spendere resten af sit liv sammen med, så da han vågnede imorges var der ikke andet at gør end at hente de smukke forlovelseringe med det samme. Da han kom hen i butikken var det er stort udvalg af forlovelseringe, men der var nogle der fangede hans opmærksomhed, mere end andre. Der var slet ikke nogen tvivl om at det var de forlovelsesringe det skulle være.

min veninde viste mig disse forlovelseringe, og der var slet ikke nogen tvivl om at han havde valgt rigtigt. Så hvis du går med en tanke om at forlove dig, så gør det dog. Hvad har du at miste? Hellere tag chancen, end at gå med ærgrelsen over at du ikke fik det gjordt.

Det var den historie jeg havde at fortælle i dag, og jeg håber i kunne bruge den til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *