Havkajak

Første date på tur i havkajak

Hej igen derude på bloggen, jeg håber at i fortsat nyder den fantastiske ferie, det gør jeg i hvert fald. Det er som om at det først er nu man er begyndt at føle det er ferie, er det ikke rigtigt? Jeg har det helt som om at det er fredag i dag, men det er jo bare mig der er fjollet nok. Men i dag skal jeg fortælle om en lidt spøjs date jeg var på den anden dag. Det var tøsen der havde inviteret mig ud, og hun havde inviteret mig ud og sejle i havkajak, det var ret specielt.

 

En speciel date

Det var mærkeligt fra starten af, hun havde været meget frembrusende og offensiv over besked, og hun havde kommet med den fjollede idé at vi skulle ud og sejle i havkajak. Men jeg takkede selvfølgelig ja, for man siger ikke nej til en date jo, og tøsen her hun var ret så køn. Vi mødtes ude ved en strand, og hun havde allerede skiftet til våddragt og fundet to kajakker frem. Jeg skiftede over i en våddragt som hun lånte mig, og hun snakkede i en lind strøm. Vi sejlede ud, og jeg var altså ikke den bedste i sådan en lille båd der, og jeg fik det ret hurtigt dårligt, så jeg knækkede mig ud over kanten. Hun trak min kajak og mig ind på stranden og fik mig op og gav mig noget vand og drikke. Jeg undskyldte mange gange og hun grinte bare og blev ved med at snakke. Det var på en måde virkelig irriterende, men også virkelig rart at hun sådan var der for mig.

 

 

Tusinde tak fordi at i ville læse med her på bloggen i dag. Jeg havde en crazy tur i havkajak, men det var meget hyggeligt med hende tøsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *