juicekur

Fitnesspige på juicekur til crossfit

Stort velkommen til min date blog! Her hvor jeg skriver om alle mine forskellige dates, som mere eller mindre altid ender i en stor fed fiasko. Dog kan jeg endelig igen fortælle jer alle sammen at jeg havde en super fed date forleden. Jeg havde været på Tinder i noget tid hvor jeg havde mødt en super sød og frisk pige, som gerne ville med på date med mig. Hun var tydeligvis rigtig interesseret i sundhed, motion og den slags, så jeg arrangerede at vi kunne komme ud og lave noget crossfit sammen på en søndag eftermiddag.

 

Super frisk pige

Hun var super frisk på idéen og syntes at det var helt vildt fedt at jeg ville lave noget alternativt, i stedet for at det skulle være den sædvanlige gamle historie hvor man henter pigen ved sit hus, og så tager man videre ud og spiser på en eller anden tilfældig restaurant man tænker ser fed ud, og pigen vil synes om så man enten kan hive hende med hjem eller i hvert fald få et nummer eller noget i den stil. Vi glædede os super meget, og det endte med at blive en helt vildt god date med masser af smil, grin, latter og snak.

juicekur

Jeg vil også gerne være sund

Det er altså ikke hver dag man kan prale af at have en succesfuld date i disse dage. Hun fortalte mig også senere på aftenen at hun var på en juicekur, som jeg syntes lød helt vildt interessant. Jeg var faktisk lige ved at springe med på den da hun var ret god til at overtale mig åbenbart. Det viste sig så at hun var fitnesstræner i hendes lokale motionscenter hvilket jeg syntes lød helt vildt fedt. Jeg havde nemlig også længe gerne ville leve sundt, så nu fik jeg da mulighed for det. Jeg endte med at få hendes nummer, så jeg glæder mig til at høre fra hende igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *