Fitness dates

Fitness dates – Hvilket træningstøj skal jeg tage på?

Jeg kan godt lide at træne i fitness, og kommer der også 3-4 gange om ugen, for at holde mig i form. Men jeg nøjes ikke bare med at træne i fitness, jeg har faktisk også været på et par dates der. Så her vil jeg dele lidt ud af mine råd til, hvordan din date i fitness går helt perfekt. Og jeg vil selvfølgelig komme ind på det, som måske er de flestes store bekymring. Hvilket træningstøj, skal jeg tage på, for at sende det rigtige signal?

De 5 gode råd til fitness dates

1. Det rigtige tøj

Førstehåndsindtrykket er vigtigt, det ved vi. Derfor skal dit træningstøj også sidde helt i skabet, når du skal på en fitness date. Det handler ikke så meget om, om du har shorts eller tights på. Eller om du har en blå eller sort t-shirt på. Det vigtigste her er pasform – Du skal jo vise din flotte krop frem! Så vælg det træningstøj, som komplimenterer din fysik på bedst mulig vis.

2. Det rigtige tidspunkt

Tidspunktet i vælger at starte jeres date på, er ekstremt vigtigt. For vælger i at træne sammen, på et tidspunkt hvor alle træner (16-19), så har ikke god mulighed for at hygge jer og snakke sammen. For når der er mange, skal man ofte skynde sig for at give plads til andre. Det er jo ikke fedt, når du gerne vil have tid til at snakke. Så træn udenfor de mest almindelige trænings tidspunkter, hvis du vil have den bedste date.

3. Hvad skal I træne?

Hvad i skal træne, kommer an på, hvad I synes er sjovt. Er styrketræning eksempelvis en fælles interesse for jer, er det selvfølgelig det I skal. Kan du godt lide at spinne, og vil du vise hende hvor fedt det er, så gør det. Har du ikke noget, du foretrækker, så vælg det du er god til. For så har du mulighed for at lære hende det, og på den måde komme lidt tættere på hinanden.

4. Giv hende opmærksomhed!

Husk at din fitness date ikke handler om at få trænet, men om at træne med hende! Så giv hende opmærksomhed og gerne komplimenter. Det skal ikke handle om din træning, det skal handle om hende.

5. Kom tæt på hinanden

Udnyt muligheden for at komme tæt på hinanden, nu når I har valgt en fitness date. På en date i et fitness center er det nemlig ikke underligt at røre lidt ved hinanden, for det gør man jo, når man spotter hinanden. På den måde kan du få lov at skabe lidt fysisk kontakt, uden at du virker som en creap, og du kan på den måde gøre hende mere interesseret i dig. Men husk nu ikke bare at rage på hende, eller gøre noget unaturligt. Det kommer ikke til at have nogen god effekt!

Det var mine gode råd til fitness dates. Jeg håber, at du kan lide dem, og kan bruge dem til næste gang, du skal på en date i et fitness center. Mangler du en god parfume til at fjerne svedlugten efter din date? Så check mit indlæg om min yndlingsparfume.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *