2

Find dit dj udstyr frem og fyr op for jeres fest!

Hej alle drenge og piger, mænd og kvinder – og stort velkommen her på bloggen. I dag vil jeg gerne fortælle jer hvorfor det kunne være en rigtig god idé at finde det gode gamle dj udstyr frem når der kommer en dame på besøg. En ting er helt sikkert. Alle damer elsker dj’s og det er der ingen diskussion om, det kan der bare ikke være. Man ser det hver weekend på klubberne hvordan pigerne vil gøre hvad som helst for at komme hjem med en dj, og det er efterhånden lidt træls at se på, men det er åbenbart bare sådan verden er indrettet.

 

Musik tager kegler

Hvis man kan stå og trykke på noget musik, som folk vil synes om, så vil man helt sikkert være et hit hos pigerne. Det kan man lige notere sig bag øret. Så hvis I sidder derhjemme og har et mini keyboard eller noget i den stil, så find det da frem inden der kommer en dame på besøg. Kvinder elsker når mænd kan spille musik, og de falder for den hver eneste gang. Hvorfor de falder for den må jeg lade være en gåde. Det kan jeg på nuværende tidspunkt ikke rigtigt svare på – for det er jo ikke ligefrem fordi jeg spørger en kvinde hvorfor hun bed på krogen, hvis nu jeg gik hen og brugte musik tricket.

 

Den lille finte

Det gode ved det her trick er, at du faktisk ikke engang behøver at være god til at spille noget musik. Man kan faktisk bare have et klaver stående, og bilde pigen ind at man har spillet musik i mange år – de falder for den, det gør de altså. Og hvis nu det utænkelige skulle ske at de bad dig om at spille noget, så kan du bare sige at du er meget præstationsangst, og det lige må blive en anden gang. Tag det til jer – det funger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *