Jaguar ure

Fantastisk Jaguar ure og rørende historie

Hej igen på siden, det er jo ikke lang tid siden, at jeg har skrevet, men jeg kan ikke lade være med, at dele det her med jer, som jeg lagde mærke til på en date med den her smukke fyr. For resten så var han også den mest lækre person, som jeg har været på date med, og efterhånden har jeg jo været på date med rigtigt mange, som i jo nok ved, fordi i jo har læst her på bloggen. Jeg vil ikke prale med at jeg har scoret ham her den lækre, men det er meget tæt på allerede, selvom det måske er lidt tidlige, men jeg kan ikke stå for hans udseende, men bestemt også for han så fantastisk dejlige personlig. Nok om det, jeg lagde mærke til det her lækre ur, han havde fået af hans bedstefar, som desværre døde sidste år.

Jaguar ure

Han havde jo som skrevet det her meget flotte ur, som han havde var meget øm overfor, da han havde fået det af hans tætteste ven, som var hans bedstefar. Han fortalte nemlig om det, og jeg blev helt rørt fordi jeg kunne mærke hvor meget det betød, så jeg kunne næsten ikke bære det og var ved at fælde en tåre. Jeg fik så lov til at holde det flotte og betydningsfulde ur, som jeg var meget beæret over at holde, og faldt nærmest mere for det og hans historie end ham i et kort øjeblik.

Jaguar ure

Så fik vi spist færdig, og tog derefter hjem til ham for at se en film, men det endte med at jeg fladt i søvn i hans arme, som var vildt romantisk, så jeg håber selvfølgelig at det sker igen. Vi vågnede næste morgen og aftalte at mødes igen, men så vi om jeg får set ham og hans så dejlig ur og historie igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *